A képeket kereteznem kell?

Művészeti vászon esetében nem szükséges a keret, hiszen már vakrámára feszítve kerül az Ön kezébe. 

Vakrámázott üres művészeti vászon Vakrámázott üres művészeti vászon Néhány szó a vakrámáról azoknak, akik még nem találkoztak ezzel a megoldással.  A vakráma egy feszítő keret, amire az elkészült vászonnyomatot lehet esztétikusan ráfeszíteni. A vakráma a kép méreteinek megfelelő - jellemzően fenyőből készülő - lécekből és a feszítő ékekből áll. A fenyő keret oldal vastagsága (2 vagy 3 cm általában) miatt a kép grafikáját célszerűen folytatódnia kell a kép szélén, oldalán. Az elkészült feszített vászonkép rendkívül esztétikus és bármilyen helyen megállja a helyét. 

Kép hátsó felén látható vakráma keret Kép hátsó felén látható vakráma keret Ügyfeleink részére a művészeti vászonnyomatokat vakrámára feszítve postázzuk, a feszítést kollégáink végzik, ezzel otthon már nem kell bajlódni. 

A fotópapír/fotóposzter képeket keret nélkül, nyers változatban küldjük. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy a képet a felhasználás helyéhez illő keretbe helyezze el, így hosszú ideig szép és tartós dísze lesz otthonának.

Fotópapír habkartonon

Ha a fotóposztert nem szeretné keretezni, akkor a fotópapír habkartonra kasírozva (ragasztva) jó választás. Ilyenkor az elkészült fotóposztert 3 vagy 5 mm vastagságú habkartonra ragasztjuk, plusz egy matt fóliával látjuk el. A fólia védi a szennyeződéstől a fotóposztert, illetve a fény nem tükröződik a felületén.

A kép igény szerint keretezhető, de keret nélkül is remekül mutat a falon.