Meglepetés minden új földlakónak!

2015. november 5. | Különleges ajándékot kínál a kis jövevénynek és családjának az Imago Wall – remek családi ajándék lehet a Babaposzter. A baba születésének adatait egy ízléses poszteren örökítik meg – és persze a készítők a pocaklakó nemére és a babaszoba hangulatára is gondoltak. Bónusz: most kivételes Castellum-akcióval rendelheted meg!

Egyedi, mi több, egyszeri és megismételhetetlen, továbbmegyek, a szó legszorosabb értelmében személyre szabott meglepetés-ajándékot kínál a babaváró családoknak az Imago Wall – a cég saját fejlesztése a Babaposzter, amely remek családi ajándék minden gyarapodó famíliának!

A baba születésének adatait egy ízléses poszteren örökítik meg – feltüntetve a babateljes nevét, a születés helyét és időpontját, de még az örömhír-SMS-ek kedvenc adatait, vagyis az új jövevény születési súlyát és hosszát is. A babaposztereket több színvilágban tervezték, külön fiús és lányos kivitelben, hogy mindenki megtalálhassa az ízléséhez és a babaszoba hangulatához leginkább illő változatot. 

Babaposzter egyedi kialakítású, de magas minőségű ajándék: az elkészült képek habkartonra kerülnek, matt fóliával látják el őket, hogy a napfény vagy mesterséges világítás ne tükröződjön a felületen – a fólia a portól és az UV sugárzástól is óv.

Az egyedi kialakítású babaposztert fehér fakeretbe helyezik, majd díszcsomagolásban szállítják ki a megrendelőknek. 

Az ajándék természetesen megrendelhető barátok, rokonok gyermekei érkezésekor is – a képet díszcsomagban közvetlenül az ajándékozott címére küldik!

 

További információ, rendelés:
www.babaposzter.hu

Öcaline
Castellum.DO